Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ "ΑΠΑΤΗΣ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ"! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!Ο Γιώργος Σαρρής έκανε πάλι το θαύμα του! 
Με αδιάσειστα νομικά επιχειρήματα μπλοκάρει επί πολλούς μήνες οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία των τραπεζών κατά των δανειοληπτών, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να μην μπορούν να διεκδικήσουν κανένα περιουσιακό...στοιχείο των πολιτών (κατάσχεση κ.λ.π.).

Ο λόγος είναι ότι αν ξεκινήσει μία τέτοια δίκη, θα "πέσει" στην έδρα του δικαστηρίου χαρτί-άσσος με το οποίο θα ζητείται η σύλληψη του δικηγόρου της τράπεζας ως "απατεώνα, συνεργάτη των τραπεζω-απατεώνων" ο οποίος θέλει να εξαπατήσει το δικαστήριο για προσπορισμό παράνομου πλούτου! 

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος (και όχι το ασφαλιστικό) για τον οποίο οι δικηγόροι απεργούν (μια και συνάδελφοί τους θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο) την πρώτη μέρα που θα ξεκινήσουν οι δίκες για την κατάσχεση σπιτιών και άλλων περιουσιακών στοιχείων των δανειοληπτών! 
Έτσι, το τραπεζικό σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση μια και δεν μπορεί να προβεί σε καμία κατάσχεση! 
Η κυβέρνηση, βλέποντας αυτό το αδιέξοδο, σχεδιάζει να περάσει όλα τα χρέη των δανειοληπτών, από τις τράπεζες προς το δημόσιο ταμείο, δηλαδή μέσω TAXIS στις εφορίες! 
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει παράλληλη λύση....
Για να μην λέμε περισσότερα, διαβάζουμε πώς έχουν τα πράγματα από το blog του Γιώργου Σαρρή:

"Τι ξέρατε μπεεεεεέ μου για την ποινική ευθύνη των δικηγόρων των τραπεζών όσον αφορά την εξαπάτηση δικαστηρίου??
Αν μπεεεεεεεέ μου έχασες ή κινδυνεύεις να χάσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία από τους ανήθικους δικηγορο-απατεώνες συνεργάτες των τραπεζω-απατεώνων τότε στρώσου λιγουλάκι στο διάβασμα - αν πάλι βαριέσαι τα μεγάλα άρθρα και περιμένεις τον απατεώνα Σώρρα να αγοράσει τα χρέη σου, που σαφώς είναι πιο ξεκούραστο και πιο εύκολο από το να μαθαίνεις τα δικαιώματά σου τότε ψάξε μαντήλι να κλάψεις.

Υπάρχουν βέβαια και οι "λύσεις" των μπακαλόχαρτων - sorry των εξωδίκων που λανσάρονται την τελευταία τετραετία "αφιλοκερδώς". 
Τι και αν ο καθηγητής Μπέης αναλύει αγωγές?? - οι "σωτήρες" τις μετέτρεψαν σε εξώδικα αφού τα αφελή "μπεεεεεέ" εμπιστεύονται ότι να ΄ναι και όποιον να ΄ναι.


Τι ρωτήσατε μπεεεεεεέ μου?? Αν αποζημιώθηκε μετά από τόσα χρόνια που ταλαιπωρείται η γυναίκα στα δικαστήρια?? Πως να δικαιωθεί μπεεεεεέ μου, κάποιος άμεσα, όταν τρώτε το χορταράκι του κάθε λαγού που μοιράζει μαντήλια για κλάψιμο?? και Δ.ΕΝ αντιλαμβάνεστε ότι απαιτείται συλλογικότητα και διαφάνεια για να αλλάξουν τα πράγματα - ενώ όλοι σας πάτε τα χώνετε για μπλέ χάπια και εξαφανίζεστε μέχρι να..... και έχει ο Θεός.

Βούτυρο στο ψωμί του κάθε παπατζο-αεριτζή ........ Μπεεεεεεεέ

Γιώργος Σαρρής
ΑΔΤ Ν-067257


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.